Βραδιά Χορωδιών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κορώνης

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κορώνης για πρώτη φορά περιλαμβάνει φέτος μια νέα μουσική ενότητα, αυτή του χορωδιακού τραγουδιού, που ευελπιστούμε να αγκαλιαστεί και να πλαισιωθεί με συμμετοχές από χορωδίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στο προσεχές μέλλον.
Η χορωδιακή μουσική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, με μεγάλη απήχηση και συμμετοχή μελών ενός ευρέως ηλικιακού φάσματος διαφόρων μουσικών προτιμήσεων που ενώνουν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν την ποίηση για το Θείο, τις ρίζες μας, τη φιλία, τον έρωτα, την ομορφιά, τον νόστο κ.ά.
Έτσι, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 8:00, στην Ελεήστρια, το Φεστιβάλ φιλοξενεί τρεις μεικτές χορωδίες που αποτελούνται από ερασιτέχνες της χορωδιακής έκφρασης που υπηρετούν με συνέπεια και καλλιτεχνικό ήθος το είδος, κάποιοι με μακρόχρονη μουσική πορεία και σπουδαίες συνεργασίες και εμφανίσεις.
Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε ένα ποιοτικό ρεπερτόριο.
Τη «Χορωδία Μυρτουντίων» διευθύνει η Λένα Σουρμελή και συνοδεύει στο πιάνο η Olena Fedko, ενώ τη Διεθνή Χορωδία «Allegri» και τη «Χορωδία Κορώνης» διευθύνει η Αγγελική Λαζάρου.

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου | 20:00
Στην Ελεήστρια*, Κορώνη
*Σε περίπτωση βροχής η συναυλία θα γίνει στον Μπόγρη 1, Κορώνη

Αναλυτικές πληροφορίες: Διεθνές Φεστιβάλ Κορώνης

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *